Egyszerüsítsd a kommunikációt
2015. június 18. írta: OfficeMenedzser

Egyszerüsítsd a kommunikációt

Telefonálunk, SMS-ezünk, chatelünk a mobilon. De a kommunikáció több platformon történik. Kilépek a telefon módból, hogy chat-elhessek a Facebookon, majd innen is kilépek, hogy SMS-t írhassak. Ezeket a ki-belépéseket szünteti meg a DRUPE nevű app.

unnamed2.jpg

Telepítés után egy halvány 4 pöttyből álló képecske jelenik meg a kijelzőn, melyre kattintva az egyik oldalon megjelennek a kapcsolataid, gyakoriság szerinti sorrendben, a másik oldalon pedig a kommunikáció különböző formái (SMS, telefon, chat, e-mail, naptár, stb.).

Egyetlen mozdulattal, a nevet ráhúzod a kommunikációs formára és elindíthatod a megfelelő alkalmazást. Hát nem egyszerűbb? Kontaktjainkból csoportokat is alakíthatunk ki, akikkel csoportosan is kommunikálhatunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://officemenedzser.blog.hu/api/trackback/id/tr917555636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása